COMMISSIES

≫≫ ☽✩☾ ≪≪

Komt er een verjaardag aan van een vriend(in) of geliefde? Komt er jubileum aan en zoek je nog wat origineels? Of zoek je een unieke representatie van jezelf, je bedrijf en je medewerkers? Dat kan ook!

Wil je liever een huisdier? Of wil je een schets van je bedrijf of je kroeg met terras? 
Wat jouw reden ook is, bij mij ben je aan het juiste adres.


Ik sta open voor elk creatief idee dus stuur gewoon een berichtje! Ik kan niet wachten om samen magie te creëren!

Al vanaf 100 euro!

Wat ik aanbiedt: 

Portretten ( o.a. kinderen / huisdieren / ) – Illustratie van volledig plaatje – Illustraties voor gedichten of prenten boek – Op locatie tekenen (markten / verjaardagen / feesten / events etc) – Geboortekaartjes – Muurschilderingen – Live art (live maken van schilderij) – Tattoo design


Portret tekening:

Stuur je foto in en ik maak er een prachtig portret van in de stijl naar jouw keuze. Dit kan ook live op locatie. In een mum van tijd heb ik de vorm al te pakken dus met een portret zal de persoon niet lang stil te hoeven zitten.

De tekeningen worden gemaakt op de hoogste kwaliteit papier en met een finish dat de tekening beschermt tegen stof en zonlicht. De formaten die aanbied zijn A4, A3 en A2. Voor bruiloften is zo groot als A1 mogelijk. 

Wil je de tekening ingelijst hebben? Dit kan ook voor een extra prijs.

(Voorbeelden)


Heb je zelf ideeën? Ik hoor het graag dus aarzel niet en stuur mij een berichtje! Ook voor andere vragen of meer informatie.
Ik kijk uit naar onze samenwerking! Laten we magie maken!

☞ Ben je geïnteresseerd om wat van mijn werk als print te hebben op je muur?
Neem dan een kijkje in de shop of mail mij voor de opties. 

Wil jij graag een tof design?

Ik ga graag met jou in gesprek om te zien wat ik voor jou kan betekenen. Je kunt mij bereiken door te bellen naar +31627399422 of door een e-mail te sturen naar linn.a.degroot@gmail.nl