COMMISSIES

≫≫ ☽✩☾ ≪≪

Komt er een verjaardag aan van een vriend(in) of geliefde? Vier je binnenkort een jubileum en zoek je nog wat origineels om te geven? Of zoek je een unieke representatie van jezelf, je bedrijf en je medewerkers? Dat kan ook!

Wil je liever een huisdier vereeuwigd hebben? Of wil je een schets van je bedrijf voor op je website of je kroeg met terras? Wat jouw reden ook is, bij mij ben je aan het juiste adres.

Heb je zelf ideeën? Ik sta open voor elk creatief idee,  dus aarzel niet en stuur mij een berichtje!
Ook voor andere vragen of meer informatie. Ik kijk uit naar onze samenwerking! 
Laten we samen magie
creëren!

Al vanaf 110 euro!

Wat ik aanbiedt: 

Portretten ( o.a. kinderen / huisdieren / Grootouders & andere geliefden) – Illustratie van volledig plaatje (incl. achtergrond) – Illustraties voor gedichten of prenten boek – Op locatie tekenen (markten/beurzen / verjaardagen / feesten / bruiloften / expo’s / events etc) – Geboorte/Rouwkaarten – Muurschilderingen – Live art (live maken van kunstwerk/schilderij) – Tattoo design


Portret tekening:

Stuur je foto in en ik maak er een prachtig portret van in de stijl naar jouw keuze. Dit kan ook live op locatie. In een mum van tijd heb ik de vorm al te pakken dus de persoon zal niet lang stil te hoeven zitten.

De tekeningen worden gemaakt op de hoogste kwaliteit papier en met een finish dat de tekening beschermt tegen stof en zonlicht. De formaten die aanbied zijn A6, A4, A3 en A2. Voor bruiloften is zo groot als A1 mogelijk. 
Wil je de tekening al ingelijst hebben? Dit kan ook voor een extra bijdrage.

Heb je andere ideeën? Ik hoor het graag!


☞ Ben je geïnteresseerd om wat van mijn werk als print te hebben op je muur?
Neem dan een kijkje in de shop of mail.Wil jij graag een tof design?

Ik ga graag met jou in gesprek om te zien wat ik voor jou kan betekenen. Je kunt mij bereiken via het contact formulier (hieronder) of te bellen naar +31627399422.


≫ Klik op het logo om terug te keren naar home ≪