BRUILOFTEN

~ ———— ~≫≫✧ • ✽ • ✧≪≪~ ———— ~

De mooiste dag van je leven – of dat van je vrienden/geliefden – wil je goed vastgelegd hebben. Dit doe je door een fotograaf in te huren maar hoe kan je op een originele en authentieke manier de echte sfeer pakken? 

Als (live) tekenaar zorg ik voor een meer tastbare herinnering om voor altijd te koesteren.
Jij of je vrienden/familie kunnen nu terugkijken op deze dag met kleurrijke, magische momento’s. Dat speciale moment vastgelegd in een uniek kunstwerk wat de echte liefde toont. Deze kan je daarna inlijsten en ophangen om altijd van te kunnen genieten of als persoonlijk kado te doen.

Opties:

▫︎ Schilderij op canvas ▫︎
▫︎ Aquarelle/inkt op papier ▫︎

Je kan kiezen om een moment vast te leggen (zoals de ceremonie, het ja-woord, aansnijden van de taart etc.) of een impressie van de hele dag.
De andere optie is om het bruidspaar of de gasten op het feest te laten portretteren. Hiervoor hoeven ze niet lang stil te zitten en zo kunnen ze een leuke aandenken mee naar huis nemen.
Geen ruimte voor een Live tekenaar? Dan ga ik graag aan de slag met een foto en verzend ik het naar je.

Ik creëer niet alleen unieke aandenken maar lever ook entertainment bij het maken zelf. Want wat ik vooral ervaren heb is dat mensen (vooral kinderen) het super leuk vinden om mee te kijken hoe de illustraties live vorm krijgen.

Heb je zelf een leuk idee? Laat het mij weten! Stuur mij bericht voor alle opties. ♥

De prijs is afhankelijk van de stijl, materiaal en het formaat. En daarbij of ik het live moet doen en hoe lang ik dan aanwezig ben.
De tekeningen worden gemaakt op de hoogste kwaliteit papier en met een finish dat de tekening beschermt tegen stof en zonlicht. Met Acryl schilderijen zal het niet de dag zelf klaar zijn. 
De formaten die aanbied zijn A6, A4, A3 en A2. Wil je de tekening al ingelijst hebben? Dit kan ook voor een extra bijdrage.

Moment van presenteren aan de buidspaar

➸ Kies je stijl !

De locatie dient goed bereikbaar te zijn met het OV. (laatste trein uiterlijk rond 21.00 uur vanaf grotere stad) Wanneer er nog getekend wordt na 21.00 uur, of de locatie afgelegen is, bereken ik kosten van een taxi. 
Voor een opdracht buiten Apeldoorn geldt een vergoeding voor reiskosten + € 15,- per half uur voor reistijd.

☞ Ben je geïnteresseerd om wat van mijn werk als print te hebben op je muur?
Neem dan een kijkje in de shop of mail.

Ik ga graag met jou in gesprek om te zien wat ik voor jou kan betekenen. Je kunt mij bereiken via het contact formulier hieronder of te bellen naar +31627399422.


≫ Klik op het logo om terug te keren naar home ≪