BRUILOFTEN

~ ———— ~≫≫✧ • ✽ • ✧≪≪~ ———— ~

De mooiste dag van je leven – of dat van je vrienden/geliefden – wil je goed vastgelegd hebben. Dit doe je door een fotograaf in te huren maar hoe kan je op een originele en authentieke manier de echte sfeer pakken? 

Als (live) tekenaar zorg ik voor een meer tastbare herinnering om voor altijd te koesteren.
Jij of je vrienden/familie kunnen nu terugkijken op deze dag met kleurrijke, magische momento’s. Dat speciale moment vastgelegd in een uniek kunstwerk wat de echte liefde toont. Deze kan je daarna inlijsten en ophangen om altijd van te kunnen genieten of als persoonlijk kado te doen.

Opties:

 Schilderij op canvas 
 Aquarelle/inkt op papier

Je kan kiezen om een moment vast te leggen (zoals de ceremonie, het ja-woord, aansnijden van de taart etc.) of een impressie van de hele dag. Of je kiest ervoor alleen het bruidspaar te laten portretteren.

De andere optie is om de gasten op het feest te laten portretteren. Hiervoor hoeven ze niet lang (5 min) stil te zitten en zo kunnen ze een leuke aandenken mee naar huis nemen. Bijvoorbeeld kleine snelle portretjes op A6 formaat zoals hieronder te zien is. Deze worden dan in mooie envelopjes meegegeven. Voor een extra bijdrage bied ik de service aan dat de namen van het bruidspaar met de datum rechtsonder worden geprint, zodat ze dat altijd als herinnering hebben als ze de portret bekijken.

Ik creëer niet alleen unieke aandenken maar lever ook entertainment bij het maken zelf. Want wat ik vooral ervaren heb is dat mensen (vooral kinderen) het super leuk vinden om mee te kijken hoe de illustraties live vorm krijgen.
Geen ruimte voor een Live tekenaar? Dan ga ik graag aan de slag met een foto en verzend ik het naar je.


Heb je zelf een leuk idee? Laat het mij weten. Stuur mij bericht en ik denk met je mee. Alles is mogelijk!

De prijs is afhankelijk van de stijl, het formaat en of het live op locatie is. Kijk onderaan deze pagina voor prijsindicaties.
De tekeningen worden gemaakt op de hoogste kwaliteit papier en met een finish dat de tekening beschermt tegen stof en zonlicht. Hetzelfde geldt voor de finish op de acryl schilderijen.
Met een Acryl schilderij zal het niet de dag zelf klaar zijn maar wordt het thuis in mijn studio verder afgemaakt. Dit omdat ik geen impressionist ben maar een perfectionist, dus meer tijd nodig heb om het goed lijkend te maken zoals je kan zien in de voorbeelden.
De formaten die ik aanbiedt variëren van A6, A4, A3 tot A2. Wil je ook de tekening in laten lijsten door mij? Dit kan ook voor een extra bijdrage.


▿ Voorbeeld Aquarel B 

➸   Kies je stijl ! 

Aquarel A

1

Aquarel A

2

Aquarel A

3

≫ Werkwijze ≪

Nadat we contact hebben gehad spreken we eerst goed je wensen door. Dit kan telefonisch, over de mail of als je het liever hebt via Teams/Zoom.
Wil je acryl of aquarel? Vind je het leuk de hele feest vastgelegd te hebben of wil je dat het bruidspaar meer op de voorgrond komt te staan. Is de kleurgebruik belangrijk zodat het zal matchen met het interieur van het huis? Al deze opties spreken we goed door en ik geef je daar graag gratis advies over.

Eenmaal aangekomen op het event is het enige wat ik nodig heb een tafel en toegang tot water. Verder neem zelf alle nodige materialen mee waaronder indien nodig een doek om te beschermen tegen eventuele spetters. Ik draag altijd een net jurkje maar als er een bepaalde dresscode is kan ik dat zeker toepassen. 
Mensen kunnen mij gewoon benaderen en een praatje maken. Dit leidt mij niet af, beter nog, ik moedig dit zelfs aan!
Foto’s/video’s maken van mij terwijl ik werk vind ik ook niet erg 🙂

Ik kom graag altijd wat eerder aan zodat ik de omgeving kan bekijken en de juiste plekje en compositie kan bepalen. Vervolgens zet ik alles op en begin ik alvast met de achtergond op papier/doek te opzetten. Gedurende de dag maak ik verschillende foto’s zodat niemand hoeft te poseren voor mij en ik indien nodig deze kan gebruiken als ik het thuis verder afmaak.
Met al mijn ervaring zorg ik voor 100% tevredenheid!

   
 ☞ Bekijk een timelapse video van mijn proces hier:≫ Formaten en prijs indicatie ≪

Onderstaande formaten en prijzen zijn richtlijnen. Andere formaten en opties zijn zeker mogelijk en veranderen de uiteindelijke prijs. Ik maak van tevoren een offerte voor je gebaseerd op je wensen.
Met een Acryl schilderij zal het niet de dag zelf klaar zijn maar wordt het thuis in mijn studio verder afgemaakt.

Aquarel A

Kleurrijk aquarel en inkt op kwaliteit papier.

 • Portret van het bruidspaar met (of zonder) background.
 • Incl. materialen & wensen doorspreken.
A4 formaat
€ 210,-

A3 formaat
€ 260,-
AQUAREL A
‣ LIVE 

• 4 tot 5 uur aanwezig op locatie

A4 € 310,-

A3 € 400,-

AQUAREL PORTRETjes
≫live≪

• Snelle portretjes maken van bezoekers op A6 formaat.
• 6 tot 7 uur aanwezig op locatie (4-6 portretjes per uur)
• Incl. materialen & envelopjes
• Extra optie: Namen bruidspaar geprint op de papiertjes.

€ 660,-


AQUAREL B
✩✩

Kleurrijk aquarel en inkt op kwaliteit papier.

 • Een totaal impressie van de bruiloft.
 • Bruidspaar portret gedetailleerd op de voorgrond.
 • Incl. materialen & intake.
A3  € 320,-

A2 € 390,-
AQUAREL B
‣ LIVE 

• 5 tot 7 uur aanwezig op locatie

A3  € 510,-

A2  € 580,-

ACRYL A
✩✩✩

Spattende acrylverf op canvas doek.

 • Vlotte impressie van alleen bruidspaar met achtergrond.
 • Incl. materialen & wensen doorspreken.
40 cm x 60 cm
€ 590,-

80 cm x 60 cm
€ 650,-
ACRYL A
‣ LIVE 

• 4 tot 5 uur aanwezig op locatie
• Naderhand verder uitgewerkt

40 cm x 60 cm 
€ 790,-

80 cm x 60 cm 
€ 850,-

ACRYL B 
✩✩✩✩

Spattende acrylverf op canvas doek.

 • Impressie van de bruiloft met achtergrond.
 • Gedetailleerde weergave van de bruidspaar.
 • Belangrijke personen herkenbaar.
 • Incl. materialen & wensen doorspreken.


40 cm x 60 cm
€ 710,-

80 cm x 60 cm
€ 810,-
ACRYL B
‣ live  

• 5 tot 7 uur aanwezig op locatie
• Naderhand verder uitgewerkt

40 cm x 60 cm
€ 960,-

80 cm x 60 cm
€ 1010,-

De genoemde prijzen zijn inclusief 9% BTW – Exclusief reiskosten.
Ook hanteer ik een 50% aanbetaling. Dit o.a. om voorbereidingen zoals materiaal inkoop te kunnen doen. De tweede betaling wordt bij ontvangst van het kunstwerk gedaan. Als u niet zelf de schilderij op kan halen wordt deze tegen betaling verzekerd verzonden of via koerier.

Voor een opdracht buiten Apeldoorn (mijn woonplaats) geldt een vergoeding voor de reiskosten + € 15,- per half uur reistijd. De locatie dient goed bereikbaar te zijn met het OV (laatste trein uiterlijk rond 21.30 uur vanaf het nabijgelegen station). Als de locatie afgelegen is, of wanneer er nog getekend wordt na 21.00 uur bereken ik kosten voor een taxi. Als het tot heel laat zal zijn of aan de andere kant van het land/buitenland plaatsvindt kan ik een hotel boeken. Deze kosten gaan dan mee in de offerte.▾ Voorbeeld Acryl B 

☞ Ben je geïnteresseerd om wat van mijn werk als print te hebben op je muur?
Neem dan een kijkje in de shop of mail.


≫≫ ☽✩☾ ≪≪

Ik ga graag met jou in gesprek om te zien wat ik voor jou kan betekenen. Je kunt mij bereiken via het contact formulier hieronder of te bellen naar +31 627399422.

≫ Klik op het logo om terug te keren naar home ≪


Neem een kijkje op één van de andere pagina’s :


KvK: 82732957     BTW: NL003718507B62