ILLUSTRATIES

≫≫ ☽✩☾ ≪≪

Komt er een verjaardag aan van een vriend(in) of geliefde? Vier je binnenkort een jubileum en zoek je nog wat origineels om te geven als cadeau? Of wil je liever een huisdier vereeuwigd hebben? Stuur je liever een gepersonaliseerde uitnodiging of geboortekaartje inplaats van er één te kopen? 

Ook mogelijk is een DJ/band/artiesten foto te laten portretteren in aquarel.
Of zoek je een unieke representatie van jezelf, je bedrijf en je medewerkers voor op je website? Dat kan ook! (zie hier)
Of wil je een schets van je bedrijf zoals je kroeg met terras voor op je website of op je muur te hangen?

Zoek je illustraties voor je website, social media of een originele avatar? Of zoek je een storyboard voor je film.
Wat jouw reden ook is, bij mij ben je aan het juiste adres.

Heb je zelf ideeën? Ik sta open voor elk creatief idee,  dus aarzel niet en stuur mij een berichtje! Ook voor andere vragen of meer informatie.

Ik kijk uit naar onze samenwerking! 
Laten we samen magie
creëren!
✧ 


 Al vanaf 110 euro! 

Wat ik aanbiedt: 

Kunstwerk voor aan je muur – Portret van jou/ je geliefde/ je kind(eren) of je huisdier – In Acryl, Aquarel of Stift/Markers – Illustraties voor gedichten of prenten boeken – Illustraties voor je website / Printwerk / Social media content – Gepersonaliseerde Avatars/ Profielfoto’s – Infographics – Gepersonaliseerde kerstkaarten – Gepersonaliseerde (bruiloft-)uitnodigingen / Kerstkaarten / Geboorte/Rouwkaarten – Raam/Muurschilderingen – Kunstwerk in opdracht – Tattoo design

≫ Portretten ≪

Portretten in opdracht vanaf een foto. Van jou/je geliefde/je kind(eren) of je huisdier. Ook voor artiesten zoals bandjes, DJ’s voor op hun website of social media.
Stuur je foto in en ik maak er een prachtig portret van in de stijl naar jouw keuze. Je kan kiezen uit acryl op canvas of op papier: Pencil/houtskool, Aquarel, of Marker stift. Dit kan ook live op locatie. (Zie de pagina ‘live art’ voor meer) In een mum van tijd heb ik de vorm al te pakken dus de persoon zal niet lang stil te hoeven zitten.

De tekeningen worden gemaakt op de hoogste kwaliteit papier en met een finish dat de tekening beschermt tegen stof en zonlicht. De formaten die aanbied zijn A5, A4, A3 tot zo groot als A2 is mogelijk. 
Wil je de tekening van tevoren in laten lijsten door mij? Dit kan ook voor een extra bijdrage.

Bekijk de pagina ‘Festivals’ voor meer inspiratie. 

Heb je andere ideeën? Ik hoor het graag!


≫ Afbeeldingen voor website ≪

Alles wat je kan bedenken voor je website om het wat meer op te laten vallen of overzichtelijker te maken. Illustraties die je verhaal sterker laten overkomen, dingen verhelderen of uitleg geven zoals infographics. Icoontjes voor bij je diensten/producten etc.
Wat dacht je van, inplaats van standaard foto’s, creatieve portretten van je team/collega’s op je ‘over ons’ pagina of als profielfoto voor je al je online platforms zoals LinkedIn. Dit geeft potentiële klanten een minder formeel idee en spring je ertussen uit.
En andere grafische elementen om je pagina op te frissen. 
De kleuren en stijl van de eindproduct overleggen we om af te stemmen wat bij je huisstijl past.

Alle opties:
Avatars/profielfoto’s – G
epersonaliseerde hoogtepunten instagram – (business)icoontjes – illustraties voor je website – infographics – cartoons – etc.

▻ Zoek je wat strakker digitaal werk? Bekijk dan mijn graphic design website hier:

   ≫ Social media content ≪

of het nu een tekstupdate, een foto, afbeelding, video, link, enz. is. Het punt dat we vandaag willen bereiken, is echter dat hoewel bijna alles sociale media-inhoud kan zijn, dat niet noodzakelijk betekent dat iets moet worden. De drie soorten sociale media-inhoud die de neiging hebben om meer sociale aandelen te krijgen, zijn educatieve inhoud, interactieve inhoud en inspirerende inhoud.

Videos en afbeeldingen werken het sterkst. Het is dus belangrijk dat je beelden spreken en je boodschap overbrengen.

≫ Illustraties drukwerk ≪

Illustraties voor gedichten of prenten boek – Boekcovers – Gepersonaliseerde (bruiloft-)uitnodigingen/ Kerstkaarten/ (Geboorte/ Rouw)kaarten – Kerstkaarten – Magazines – Posters/Flyers – Stickers – Shirts (kleding) – Tassen en andere promotionele materialen.


 Zie mijn website hier voor al mijn Grafisch design werk.

≫ Overige ≪

Raam tekeningen voor een theater school voor o.a. kleuters.
Welkom’s borden voor kroeg/café☞ Ben je geïnteresseerd om wat van mijn werk als print te hebben op je muur?
Neem dan een kijkje in de shop of mail.


Wil jij graag een eigen toffe design?

Ik ga graag met jou in gesprek om te zien wat ik voor jou kan betekenen. Je kunt mij bereiken via het contact formulier hieronder of te bellen naar +31 627399422.

≫ Klik op het logo om terug te keren naar home ≪


Neem een kijkje op één van de andere pagina’s :  

KvK: 82732957     BTW: NL003718507B62