LIVE ART

~≫≫• ◇ •≪≪~

Laag inzetbaar, kwaliteit en entertainment. Graag laat ik u zien waarom een live kunstenaar inhuren perfect bij elk event aansluit en het de ideale aanvulling is op een creatief programma. Zorg dat men uw evenement niet snel vergeet!


Hierbij bied ik:


 Een uniek en visueel vleiende dienst tak 

 Product & performance 

 Een persoonlijk en uniek aandenken

voor bezoekers om terug te kijken op uw geweldige event.

 Entertainment 

 Lage inzet

 Online exposure

Opties:

Laat mij Live tekenen op de locatie van je event zoals een jubileum –
markt/beurs – openingsfeest – bedrijfsfeest – afscheidsborrel – festival – verjaardag – tuinfeest – huwelijksfeest – bijeenkomst – congress – expositie – live optredens – en vele andere events. 

Denk hierbij aan een mooie illustratie van je event in aquarel of met stift/markers. Een compleet plaatje incl. achtergond of een paar impressie schetsen. Wilt u als extra bijdrage voor het publiek snelle portretten laten maken van de bezoekers? Dat kan ook!

Ook mogelijk als extra entertainment is het Live laten maken van een kunstwerk/schilderij (in onderwerp/thema). Diverse stijlen en formaten mogelijk zodat het past bij de identiteit van je bedrijf/organisatie.

Specifiek op zoek voor een huwelijksfeest? Ga dan naar de pagina  bruiloften voor uitgebreide informatie, opties en voorbeelden.


≫ Illustratie van je event ≪

Denk hierbij aan een mooie illustratie van het event in aquarel of met stift/markers. Ik pas de stijl aan op je event of je huisstijl.
 

Heb je liever meerdere Impressie schetsen van je event live gemaakt op locatie? Hier leg ik net als een fotograaf alles vast in aquarel schetsen. Dit geeft een veel originelere weergave van je event en zal daardoor ertussenuit springen en bij mensen opvallen.
Hier gebruik ik een losse stijl waar je kan kiezen welke kleuren ik gebruik. Hieronder een paar impressie voorbeelden van exposities die werden vertoond tijdens Museumnacht Amsterdam 2022.

Deze tekeningen kunnen online gedeeld worden en gebruikt worden voor diverse promotie doeleinden. Zoals op je website of social media.

≫ Portretten bezoekers ≪

(Snelle) portretten van bezoekers live op locatie van je evenement (festival, congres, feest, bruiloft). Mensen kunnen langskomen bij mij en zich laten portretteren, als sneltekenaar/cartoonist in aquarel of met stift/markers

Je bezoekers krijgen een persoonlijke en unieke aandenken mee naar huis om terug te kijken op het geweldige event. Als extra marketing service bied ik dat jullie logo(namen) en de datum rechtsonder worden geprint, zodat die in beeld zijn wanneer het portret gedeeld wordt op social media, of wanneer bezoekers weer terugdenken aan het evenement en ze het portret zien.


≫ Live kunstwerk ≪

Een kunstwerk/schilderij live gemaakt op locatie van je evenement/feest. Dit kan in onderwerp/thema zijn dat bij je event past of je laat mij wat ideeën bedenken. Vooraf overleggen we wat je wilt.
Dit kan digitaal of analoog.

– Diverse stijlen en formaten mogelijk

≫ Werkwijze ≪

Nadat we contact hebben gehad spreken we eerst goed je wensen door. Dit kan telefonisch, over de mail of als je het liever hebt via Teams/Zoom.
Dan kiest u een van de mogelijkheden, de materialen. Is de kleurgebruik belangrijk zodat het zal matchen met het event of je bedrijfs identiteit? Al deze opties spreken we goed door en ik geef je daar graag gratis advies over.

Mensen kunnen mij gewoon benaderen en een praatje maken. Dit leidt mij niet af, beter nog, ik moedig dit zelfs aan!
Foto’s/video’s maken van mij terwijl ik werk vind ik ook niet erg 🙂

Ik kom graag altijd wat eerder aan zodat ik de omgeving kan bekijken en de juiste plekje kan bepalen. Vervolgens zet ik alles op en begin ik met de opdracht.
Met al mijn ervaring zorg ik voor 100% tevredenheid!

   
 ☞ Bekijk een timelapse video van mijn proces hier:≫ Formaten en prijs indicatie ≪

Onderstaande formaten en prijzen zijn richtlijnen. Andere formaten en opties zijn zeker mogelijk en veranderen de uiteindelijke prijs. Ik maak van tevoren een offerte voor je gebaseerd op je wensen.
Met een Acryl schilderij zal het niet de dag zelf klaar zijn maar wordt het thuis in mijn studio verder afgemaakt.

PortretTEN

Kleurrijk aquarel en inkt op kwaliteit papier.

• Snelle portretjes maken van bezoekers op A6 formaat.
• 5 tot 6 uur aanwezig op locatie (4-6 portretjes per uur)
• Incl. materialen & envelopjes
• Extra optie: Namen/Logo geprint op de papiertjes.

€ 660,-


Illustratie A
✩✩

Kleurrijk aquarel en inkt op kwaliteit papier.

  • Een totaal impressie van het event
  • 4 tot 5 uur aanwezig op locatie
  • Incl. materialen & intake.
A3   € 310,-

A2   € 400,-
illustratie B 

• 5 tot 8 illustraties van het event in aquarel (A4)
• 5 tot 7 uur aanwezig op locatie
• Incl. materialen & intake.

€ 680
kunstwerk A
✩✩✩

Spattende acrylverf op canvas doek.

  • Vlotte impressie van het event
  • 4 tot 5 uur aanwezig op locatie
  • Incl. materialen & wensen doorspreken.


40 cm x 60 cm
€ 610,-

80 cm x 60 cm
€ 700,-
kunstwerk B

• Live kunstwerk gemaakt tijdens je event
• 4 tot 5 uur aanwezig op locatie

• Naderhand verder uitgewerkt
• Incl. materialen & wensen doorspreken.

40 cm x 60 cm  € 750,-

80 cm x 60 cm   € 830,-

De genoemde prijzen zijn inclusief 9% BTW – Exclusief reiskosten.
Ook hanteer ik een 50% aanbetaling. Dit o.a. om voorbereidingen zoals materiaal inkoop te kunnen doen. De tweede betaling wordt bij ontvangst van het kunstwerk gedaan. Als u (indien nodig) niet zelf het werk op kan halen wordt deze tegen betaling verzekerd verzonden of via koerier.

Voor een opdracht buiten Apeldoorn (mijn woonplaats) geldt een vergoeding voor de reiskosten + € 15,- per half uur reistijd. De locatie dient goed bereikbaar te zijn met het OV (laatste trein uiterlijk rond 21.30 uur vanaf het nabijgelegen station). Als de locatie afgelegen is, of wanneer er nog getekend wordt na 21.00 uur bereken ik kosten voor een taxi. Als het tot heel laat zal zijn of aan de andere kant van het land/buitenland plaatsvindt kan ik een hotel boeken. Deze kosten gaan dan mee in de offerte.▾ Voorbeeld illustratie A

☞ Ben je geïnteresseerd om wat van mijn werk als print te hebben op je muur?
Neem dan een kijkje in de shop of mail.


≫≫ ☽✩☾ ≪≪

Ik ga graag met jou in gesprek om te zien wat ik voor jou kan betekenen. Je kunt mij bereiken via het contact formulier hieronder of te bellen naar +31 627399422.

≫ Klik op het logo om terug te keren naar home ≪


Neem een kijkje op één van de andere pagina’s :

KvK: 82732957         BTW: NL003718507B62